Author Topic: Can't post to B1on patches forum  (Read 3230 times)

Blue Dragon

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Can't post to B1on patches forum
« on: April 12, 2016, 08:12:35 PM »
I was going to try uploading one of my patches, but I haven't got the ability to post a new topic in that forum. (Obviously I do here.)  So may need a bit of reconfig on those forums.  I noticed I can reply to the existing topic there though.

Dave (drdashdot)

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 123
    • View Profile
Re: Can't post to B1on patches forum
« Reply #1 on: April 12, 2016, 09:17:03 PM »
Hi Blue Dragon. 
That's intentional, but until we get a bit of documentation up, it's not obvious how to upload patches.

To upload, simply drag & drop any patch from the centre area (the device patch list) onto the browser area.
That will prepare a post for the correct forum for that patch automatically.

We hope this will ensure those boards contain patches only.  After the ZoomLib program starts the topic - with a patch file - members can then comment on it or rate it.

Please, if you are just testing, please, PLEASE DELETE THE POST when you've finished. (You can do that up to 1 hour after posting.)

When you upload a patch for real, please add lots of comments! 

We've not implemented moderation/approval for new patches and I really hope we don't have to.

Have fun!
Dave
« Last Edit: April 12, 2016, 09:19:04 PM by Dave (drdashdot) »

RoadRanger

  • Newbie
  • *
  • Posts: 13
    • View Profile
Re: Can't post to B1on patches forum
« Reply #2 on: July 08, 2016, 07:25:12 PM »
I just tried as my first post here - nope, gave me some weird message. Maybe because I still have to enter a Captcha for each message? I couldn't post this from the program either, had to go to my web browser.

RoadRanger

  • Newbie
  • *
  • Posts: 13
    • View Profile
Re: Can't post to B1on patches forum
« Reply #3 on: July 08, 2016, 07:29:11 PM »
OK, now that I've posted once and don't need Captcha anymore it works :) .

RoadRanger

  • Newbie
  • *
  • Posts: 13
    • View Profile
Re: Can't post to B1on patches forum
« Reply #4 on: July 08, 2016, 07:39:23 PM »
Bug:
When I uploaded my OD+ patch the + sign disappeared. I tried it a few times and ended up just adding it back into the Subject line.

Funky Fill

  • Newbie
  • *
  • Posts: 17
    • View Profile
Re: Can't post to B1on patches forum
« Reply #5 on: January 07, 2017, 08:00:18 PM »
Can't post. Get this when I try:
An Error Has Occurred!
You are not allowed to access this section
Back

I am logged in and all.
I get the drag and drop, it let's me do that but when I hit post I get the warning message above

Whats up with that :Ol

Funky Fill

  • Newbie
  • *
  • Posts: 17
    • View Profile
Re: Can't post to B1on patches forum
« Reply #6 on: January 07, 2017, 08:23:45 PM »
Never mind. It kinda works.
I went online instead of going through ZoomLib to log in then back to ZoomLib to post patches.